076-5612654
Taveerne Jeugdland

Coronamaatregelen.

Onderstaand een overzicht van de huidige coronamaatregelen. Gelieve de maatregelen te respecteren, des te eerder we weer terug naar het oude normaal kunnen.

Vragen? Neem dan contact met ons op.

Huidige coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 26 juni zijn er gelukkig weer versoepelingen genomen. Dit betekent voor ons dat wij weer voor de volle 100% gebruik mogen maken van onze capaciteiten. Er geldt geen maximum aantal bezoekers meer.

Wel is het zo dat de 1,5 meter buiten het sporten gewaarborgd moet blijven en dan is een mondkapje ook niet meer verplicht.

Daarnaast mogen ook de openingstijden van de Taveerne verruimd worden en zijn wij als vanouds weer geopend van 09:00 – 00:00 uur. Plaatsnemen aan de bar is ook weer toegestaan. Ook in de Taveerne geldt geen maximum aantal bezoekers meer, maar gelieve de opstelling van de tafels en stoelen wel te laten staan.

Als laatste willen we hierbij kenbaar maken dat wij de gehele zomer open zullen blijven en geen vakantie zullen vieren. U kunt dus ook tijdens de zomermaanden gebruik blijven maken van onze faciliteiten.

Laten we hopen dat het de goede kant uit blijft gaan.

Graag tot ziens!

Sportcentrum & Taveerne Jeugdland

 

Samen bespreken wat mogelijk is?

Er is veel mogelijk. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Contact opnemen